"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne!"
Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!
Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.
Címkék:
Kedves Kati!
Betehetem ezt a beszámolód a gyermekről szóló könyvembe? Örülnék, ha igen,
köszönöm.
Kerestelek a fb-n is, mert nem tudom, mikor nézel be ide. Én ritkán járok itt, pláne most, hogy nemsokára le kell adnom a könyvem.
Kérlek, ha igen, jelezd egy mondattal a bernadilona@gmail.com címemen. Köszönöm.
Szeretettel üdvözöllek,
Ilona
Láttam én, de úgy vélem, hogy némiképpen különböznek.
Adj király katonát
Két sor gyerek egymással szember áll egymástól 1 lépés távolságra, a másik csapattól 5-10 méterre. Fogják egymás kezeit, majd az egyik csapat egyik tagja megszólal:
-Adj király katonát!
-Nem adunk - feleli együttesen a másik tábor.
-Akkor viszont szakítunk. A szószóló pedig elkezd szaladni a másik csoport felé, hogy elszakítson egy kézfogást futás közben.
Ha sikerül, akkor az egyik felet átviheti a saját csapatába, de ha a kézfogás kibírta a próbát, akkor ő kell ott maradjon a másik csoportban. Addig lehet játszani, amíg az egyik oldal teljesen elfogy.
Üdvözöljük az
Erdélyi magyarok a világban közösségében!
PayPal segítségével
átutalással
nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB
Az adományozás adómentes.
© 2024 Created by erdelyimagyarok.com. Működteti:
Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!
Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.