"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne!"
Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!
Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.
Szereted a székely vicceket? Itt a helyed.
Címkék:
Ó, írjatok magyarul !!!! Legalább itt !!!! A gyermeked( ne szégyelld megkérdezni !!! ) megmondja, hogyan kell !!!! Én is csak böngészgető vagyok, de kérdezek fűtől -fától. És van helyesírás javító, ami aláhúzza, ha valami nem helyes....persze, ha székelyes, azt nekem ne javítsa ki !!!
:-))-ez a túlságosan jókedvű kacagás -tanultam idegenektől-azért van, hogy megbocsássatok a kemény hangért :-) és ez a jel, a mosoly
Utazik a német az angol, meg a Székely a vonaton egy hosszú szőke bombázó társaságában, egy fülkés kabinban.
Telik az idő, egyszer csak, éktelen borzalmas szag kezd terjengeni. Erre felugrik a német, kinyitja az ablakot és mondja- Jajj, elnézést hölgyem és uraim, beettem babbal, nem tudtam visszatartani, bocsássanak meg kérem.
Kiszellőzik a kabin, telik az idő, megint borzalmas bűz jön elő. Felugrik az angol és ő is mentegetőzik:- Jajj elnézést kérek, beettem karfiollal és nem bírtam visszatartani. Kinyitja az ablakot, kiszellőzik.
Telik az idő, egyszer csak feláll a Székely és azt mondja:
Na, én kimegyek bagózni, ha a csaj megint fingik, én voltam.... :)
Vágja a rendet két székely keményen. Süt a nap tüzesen. Izzadnak.hadd teljen jobban az idő, barkobáznak.
-Gondoltam valamire, komám.
Félóra mulva a másik:
-Kondorodik, pöndörödik?
-A !
-Akkó' dezoksziribonukleinsav !
Ezt a viccet egy kicsit másként tudom, Gábor. Íme:
Az iskolában a tanítónéni mondja a gyerekeknek, hogy mondjanak példát az" ejszére",
Pistike jelentkezik: az este nagyapám csomagolt, ejsze vásárba készül,azután
-Móricka jelentkezik: a tegnap nagyapám fogta az újságot és kiment a kertbe.
Hol itt az ejsze Móricka?
Ejsze kakálni ment, mert olvasni nem tud.
Üdvözöljük az
Erdélyi magyarok a világban közösségében!
PayPal segítségével
átutalással
nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB
Az adományozás adómentes.
© 2024 Created by erdelyimagyarok.com. Működteti:
Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!
Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.