"Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne!"
Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!
Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.
A "Virtuális kaláka" fórumban beharangoztam a segíteni akarásomat, és most ígéretemhez híven,
jelentkezem, virtuális együttműködésre. Én magam gyermekgyógyászatból, klinikai laborból és
homeopátiából szakvizsgáztam. A természetgyógyászat ismeretem édesanyámtól van, ő volt ennek
a szakértője. Én, fiatal orvosként, lenéztem ezeket a gyógymódokat, de el kell ismernem, hogy sok
mindent megoldottak ezzel a módszerrel (több mindent, mint amit hagyományosan lehet).
Természetesen nem akarom ezzel az orvosi feladatot kisebbíteni, csupán több együttműködésre
serkenteni.
A rendelőmben elsősorban a természetes eljárásokat választottam. A háttérkivizsgálása után a
legtöbb esetben elég volt ennek az alkalmazása.
Elég sok természetgyógyászati receptem van, amit vagy én írtam, vagy az orvosi ismereteim figyelembe vételével, mások írásaiból tájékozódtam. Szívesen megosztom veletek ezeket virtuálisan. Az én szerepem csupán egy kapocsé lenne, mivel nem láthatom az esetet. Elmondom a receptet és a véleményemet. A fontosabb szerep a Tietek lenne: az önállóság visszaszerzése, a korlátok felismerése és az ápolás.
Biztonságot keres az ember örökké. Sok esetben elég nehéz megtalálni, hogy mindenki elégedett
legyen.
Tehát várom a kérdéseket. Erzsébet
Címkék:
Lenmagos szendvicskrém
Egy indiai esten kóstoltam meg és azóta nagyon szeretem.
A megpirított lenmagot ledaráljuk, összekeverjük ghi-vel (tisztított vaj), megsózzuk és rákenjük a kenyérre,friss uborkaszeletekkel díszítjük.
Szerintem hasznos lenne ,hogy mit lehet len-ből (lenolaj,lenmag,…)venni és hol,milyen boltokban(csak természetgyógyász boltokban,vagy máshol is)?
Cseh Tamásnak üzenem: lenmagot az abc- ben is lehet kapni, ezenkivül
gyógyszertárban, a bioboltokban.
Köszönöm Árpinak hogy feltetted a cikket a lenmagról. Én is akartam,
de később. Azt is köszönöm hogy együttműködtök.
Kedves Katalin!
Elküldöm e-mailban az összegyűjtött írásokat.
Legyen hasznukra, jó egészséget kívánok.
Üdvözlettel, Vass Árpád
Kedves Árpád, várom a hasznos tanácsait.
fenes31@gmail.com
Üdv: Katalin
Ajánlom figyelmükbe a következő oldalt azoknak akik egészségesen szeretnének élni, van bioboltjuk is, segítőkész emberek, csak jót tudok mondani róluk.
Kedves Katalin! Köszönöm szépen. Minden jót kívánok : Tamás
A fogfájásra több szert ismerek, hogy hatásos: a tömjén, a szegfűszeg,a fahéjas méz (itt leírtam).
Mindegyiket helyileg kell használni, a lyukas fogba. Általában addig amíg a panasz van.
Üdvözöljük az
Erdélyi magyarok a világban közösségében!
PayPal segítségével
átutalással
nemzetközi átutalással
IBAN számlaszámunk:
HU62 1070 0488 6631 7874 5110 0005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB
Az adományozás adómentes.
© 2024 Created by erdelyimagyarok.com. Működteti:
Kattints az EMKA blogra, az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány hivatalos blogjára!
Friss hírek és képes beszámolók akciónkról, aktuális eseményeinkről, leírások az általunk szervezett eseményekről és sok-sok egyéb érdekesség.